Fasirozott az airfrayer-ből

Megpróbálok mostanában sütni az airfrayer-ben. Mert nem kell előmelegiteni, pikk-pakk elkészül benne minden. Van, hogy napokig nem is kapcsolom be a főzőlapot, a sütőt meg bizony tényleg csak akkor ha nagyobb mennyiséget kell készítenem. Takarékoskodni kell az energiával. 😊 Éljen a gyorsfőző és az airfrayer! 😀😊😉 

Most éppen a fasírozottat próbáltam ki, remélve nem lesz száraz, kemény. Nem lett. Sőt, nagyon is finom lett. És ami még nálunk bizony nagyon fontos, az a zsiradék használata. Ezek a fasirozottak nem a tocsogó olajban sültek ki. Igaz én mindig próbáltam, hogy csak kevéske zsiradék legyen a lábas alján amiben kisütöttem, de akkor is ott volt az. Most csak befujtam egy kevéske oliva olajjal a tetejét és már mehetett is be a sütőbe. 

Hozzávalók:

Elkészités:

airfrayeres fasirozott1
Az airfrayer aljára olyan sütőpapírt vágtam, amin sülteket, burgonyát is lehet készíteni a nagyobb tepsikben. Még ezer éve vettem egy kis emeletet az airfrayer-be, ezt mostanában tudom csak igazán kihasználni. Igy 5-5 darabot tudtam egyszerre megsütni. Kevéske olíva olajjal befújtam a husik tetejét. 2 x 180 fokra betettem, közben megforgattam a fasírozottakat.
airfrayeres fasirozott1
Az airfrayer aljára olyan sütőpapírt vágtam, amin sülteket, burgonyát is lehet készíteni a nagyobb tepsikben. Még ezer éve vettem egy kis emeletet az airfrayer-be, ezt mostanában tudom csak igazán kihasználni. Igy 5-5 darabot tudtam egyszerre megsütni. Kevéske olíva olajjal befújtam a husik tetejét. 2 x 10 percre 180 fokra betettem a gépbe, közben megforgattam a fasírozottakat.
airfrayeres fasirozott2
Közben elkészült a quinoa is köretnek. Az egész elkészítése 25 percet vett igénybe.

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s